Private Lessons Ιδιαίτερα μαθήματα

Private Lessons Σημαντικό πλεονέκτημα της συνεργασίας ιδιαιτέρων μαθημάτων με έναν μεγάλο μέντορα μάστερ ντράμερ

Μεγαλύτερη αυτοπεποίθηση

Υπό αυστηρό έλεγχο, φυσικά, θα νιώθετε μεγαλύτερη αυτοπεποίθηση, επιπλέον, οι επαγγελματίες θα αρχίσουν να διορθώνουν τα λάθη σας από τις πρώτες κιόλας μέρες. Ο δάσκαλος θα είναι σε θέση να επιδείξει ξεκάθαρα εκείνα τα πράγματα που μπορεί να είναι δύσκολο να κατανοηθούν στις συνθήκες της αυτοδιδασκαλίας. Ένα άλλο σημαντικό πλεονέκτημα της συνεργασίας με έναν μέντορα είναι η ικανότητα να εξασκείτε σε ένα εκπαιδευτικό όργανο υπό την επίβλεψη του.


Μάθηματα-Τύμπανα
Μάθηματα-Τύμπανα

Private Lessons

Υπάρχει η πεποίθηση ότι όσοι θέλουν να ασχοληθούν σοβαρά με το drumming πρέπει πρώτα να βρουν έναν καλό δάσκαλο που να διδάσκει τα βασικά. Private Lessons Από την άλλη πλευρά, υπάρχουν πολλοί ταλαντούχοι αυτοδίδακτοι και με την εμφάνιση ενός τεράστιου αριθμού αξιόλογων μαθημάτων επι πληρωμής στο διαδίκτυο, γίνεται ευκολότερο να αναπτύξουν το ταλέντο μόνοι τους.


Αρχάριος ντράμερ

Πρώτα, ένας αρχάριος ντράμερ πρέπει να αποφασίσει γιατί θέλει να μάθει πώς να παίζει ντραμς. Μπορεί να υπάρχουν πολλές επιλογές κάποιοι θέλουν να βελτιώσουν τις δεξιότητές τους στο παίξιμο για να τελειοποιήσουν ή να αφήσουν τα πάντα και να ξεκινήσουν το δικό τους γκρουπ, άλλοι θέλουν απλώς να μάθουν μερικά αγαπημένα τραγούδια. Αξίζει επίσης να επισημάνετε το είδος στο οποίο θέλετε να παίξετε, γιατί οι τεχνικές που χρησιμοποιούν οι μουσικοί είναι πολύ διαφορετικές.

private lessons
Private Lessons

Μαθήματα των κρουστών

Στον ελεύθερο χρόνο σας μετά από τα μαθήματα, καλό είναι να ασκείτε πρακτική τακτικά μόνοι σας. Πρέπει να ξεκινήσετε από τα απλά και μικρά, αυξάνοντας σταδιακά την ταχύτητα της κίνησης του χεριού. Καλύτερα να το κάνεις πιο αργά, αλλά σωστά. Το κύριο πράγμα στα μαθήματα των κρουστών είναι να ενσταλάξει στον μαθητή η ικανότητα να αντεπεξέρχεται σε οποιεσδήποτε εργασίες μόνος του.

Drum Day Magazine
Drum Day Magazine
Επιτυχημένη μάθηση

Το κλειδί για κάθε επιτυχημένη μάθηση είναι η συνεχής εξάσκηση. Αλλά, δυστυχώς, είναι σχεδόν αδύνατο να εξασκηθείτε στα κρουστά στο σπίτι. Ένας δυνατός ήχος φέρνει δυσφορία στα νοικοκυριά και η ίδια η εγκατάσταση μόνωσης κοστίζει πολλά χρήματα.

Πριν ξοδέψετε ένα αξιοπρεπές ποσό σε ένα drum kit, είναι καλή ιδέα να μάθετε τα βασικά της καθοδήγησης ρυθμού. Για να γίνεις ντράμερ, δεν χρειάζεσαι ένα τεράστιο κιτ. Σε γενικές γραμμές, μπορείτε να αρχίσετε να μαθαίνετε ντραμς χωρίς ντραμς. Το μόνο που χρειάζεστε είναι μια καρέκλα για να καθίσετε ένα ζευγάρι μπακέτες και ένα practice pad. Αξίζει να σημειωθεί ότι σε αυτό το στάδιο είναι σημαντικό να εξασκηθείτε με τον μετρονόμο αυτό θα σας διδάξει την ακρίβεια και την σταθερότηρα. Private Lessons


Εάν είστε αποφασισμένοι να κατακτήσετε τα τύμπανα, τότε είναι καιρός να αποκτήσετε ένα κιτ ντραμς. Τα τύμπανα διαφέρουν μεταξύ τους στα βασικά τους χαρακτηριστικά και υπάρχει μεγάλη ποικιλία από αυτά στην αγορά. Το βασικό σετ περιλαμβάνει κάσα ταμπούρο τρία τομ, πιατίνια κύμβαλα, καθώς και άλλα βοηθητικά εξαρτήματα, όπως μια ειδική καρέκλα που σας επιτρέπει να ρυθμίζετε γρήγορα το ύψος, να είναι συμπαγής και αποσυναρμολογείται εύκολα για μεταφορά.