Μαθήματα Τυμπάνων

Μαθήματα τυμπάνων ρυθμικής αγωγής με τον Δήμο Δημητριάδη

Μαθήματα Ντραμς στην Θεσσαλονίκη

Για αρχάριους και προχωρημένους ντράμερ στον πολύ καλά οργανωμένο χώρο μου με δύο σετ τυμπάνων. Παραδίδονται ιδιαίτερα μαθήματα ντραμς

Δήμος Δημητριάδης
Δήμος Δημητριάδης

Ρυθμική Αγωγή

Προσαρμόζω τα μαθήματα τυμπάνων στις ανάγκες του μαθητή, συνδυάζοντας την ψυχαγωγία με την πρακτικότητα, παρέχοντάς του μια ευχάριστη και εποικοδομητική εμπειρία.

Σχολής “Dante Agostini”

 Κάτοχος του πτυχίου της γαλλικής σχολής “Dante Agostini”, η πρώτη σχολή για drums με βάση της την Jazz και μια από τις σπουδαιότερες στη Ευρώπη, όπου απέσπασα τον βαθμό “1er Prix” υπό την καθοδήγηση του καθηγητή Νίκου Παπαβρανούση. Τέλος, από το 2023, είμαι από τους ελάχιστους αναγνωρισμένους καθηγητές της σχολής Dante Agostini ύστερα από επιτυχείς εξετάσεις που έδωσα για το δίπλωμα C.E.S.M.A (Certificat d’Enseignement Supérieur des Méthodes Agostini) στο Παρίσι. Αντικείμενο των εξετάσεων αυτών ήταν, κυρίως, η μεθοδολογία μου πάνω στη διδασκαλία drums σε μαθητές ανεξαρτήτου ηλικίας και επιπέδου.

Δήμος R stick
Δήμος R stick
Διαφορετικά είδη μουσικής

Έχοντας ως στόχο την συνεχή ενημέρωση στο αντικείμενο έχω παραστεί σε σεμινάρια καταξιωμένων μουσικών παγκοσμίως. Κάποια ονόματα εξ αυτών είναι οι: Thomas Lang, George Kollias, Joel Taylor, Kostas Anastasiadis. Σε όλη τη μουσική μου πορεία ως τώρα έχω παίξει, και συνεχίζω να παίζω, πολλά και διαφορετικά είδη μουσικής όπως blues, swing, funk, country, rock, progressive, punk, metal, black metal και άλλα. Με τα συγκροτήματα που συνεργάζομαι ή συνεργαζόμουν έχουμε παίξει σε διάφορα μέρη της Ελλάδος αλλά κ της Ευρώπης και έχουμε συμμετάσχει σε φεστιβάλ μαζί με αξιόλογους μουσικούς της εγχώριας και της παγκόσμιας μουσικής σκηνής.


Μερικά ονόματα εξ αυτών είναι οι: Waren Haynes, Blues Pils, Otiz Taylor, Gus G, Marky Ramone (Ramones), Blues Wire, Frank Panx (Panx Romana). Το έτος 2018 κατάφερα να κερδίσω χορηγία από την εταιρεία “Anatolian” της Γερμανίας πάνω σε μουσικό εξοπλισμό για πιατίνια (drum cymbals). Άλλες χορηγίες που έχω πετύχει είναι με τις εταιρείες Rstick, Cympad, SkyGel Damper Pads, Flix, MCH Drums. Επιπλέον αυτή τη χρονική περίοδο εκτελώ καθήκοντα session μουσικού είτε πρόκειται για ηχογράφηση είτε για live performance.

MCH Δημητριάδης
MCH Δημητριάδης
Ιδιαίτερα μαθήματα τυμπάνων

Παραδίδω ιδιαίτερα μαθήματα από το 2013. Έχω συνεργαστεί με το ωδείο “Ορφέας” για 2 έτη ενώ συνεχίζω να συνεργάζομαι με τα ωδεία Μελωδία και Music Art School εώς και σήμερα. Έχοντας μέχρι τώρα μαθητές διαφόρων ηλικιών, επιπέδου και προσωπικοτήτων, η μέθοδος που ακολουθώ πάνω στη διδασκαλία δεν είναι μονοδιάστατη. Ενώ προσπαθώ να περάσω βασικές αρχές όπως διάβασμα παρτιτούρας, τεχνική, timing, rudiments, επικεντρώνομαι πάντα πάνω στις απαιτήσεις του εκάστοτε ατόμου σύμφωνα με το είδος της μουσικής που θέλει να προσεγγίσει. Αυτή τη δυνατότητα μου την έχει δώσει η συνεχής μου ενασχόληση με διαφορετικά είδη μουσικής αλλά κ η συνεχής επέκταση των σπουδών μου πάνω στο αντικείμενο.