Dimitris Tamilias Δημήτρης Ταμίλιας Ντράμερ

Dimitris Tamilias Επί 12 χρόνια ο Δημήτρης Ταμήλιας είχε το δικό του studio ηχογράφησης, μίξης και μουσικής παραγωγής, σε έναν ατμοσφαιρικό και άνετο χώρο με θέα τη λίμνη της Καστοριάς

ΡΥΘΜΟΣ ΣΑΣ ΕΙΝΑΙ ΣΕ …ΚΑΛΑ ΧΕΡΙΑ!

Δημήτρης Ταμήλιας, χάρη στις σπουδές και στην πολυετή live και studio εμπειρία του, ένας ικανός και ευέλικτος ντράμερ που μπορεί να καλύψει οποιοδήποτε είδος να παίξει τα πάντα και σε οποιεσδήποτε περιστάσεις, από ιδιωτικές εκδηλώσεις μέχρι υπαίθρια φεστιβάλ

Ταμήλιας Μιξάζ

Εκτεταμένη live και studio εμπειρία

Με τα χρόνια έχει αποκτήσει μια εκτεταμένη live και studio εμπειρία ως επαγγελματίας, παίζοντας με πολλά διαφορετικά συγκροτήματα και καλλιτέχνες, αλλά και πειραματιζόμενος με πολλά και διαφορετικά είδη μουσικής. Από τα πρώιμα rock / blues βήματα μέχρι πειραματισμούς με πιο φολκλόρ και λαϊκούς ήχους και από Ποπ / Funk συνεργασίες μέχρι jazz και blues τζαμαρίσματα με κορυφαίους μουσικούς του χώρου, είχε την ευκαιρία να περάσει από όλο το φάσμα της μουσικής και να συνδεθεί με πολλούς μουσικούς σε όλο τον κόσμο.

Tamilias Dimitris
Tamilias Dimitris

Γνώσεις recording, editing, mixing Dimitris Tamilias

Πέρα από τις ηχογραφήσεις των 2 προσωπικών του project (Drums Vs. Rock και ALTEREGO) έχει συμμετάσχει σε αρκετά demo γνωστών καλλιτεχνών, ενώ παράλληλα έχει γνώσεις recording, editing, mixing, καθώς και αρχικού mastering, κάτι που τον καθιστά έναν ολοκληρωμένο μουσικό και που εγγυάται υψηλή ποιότητα και άρτια τεχνική, ανεξαρτήτως είδους και ύφους.

Ανοιχτός σε κάθε πρόκληση, κάθε εκδήλωση και κάθε περίσταση, με την σιγουριά και την σταθερότητα της εμπειρίας, αλλά και έτοιμος να πειραματιστεί με κάθε ήχο, ο Δημήτρης αποτελεί εγγύηση ότι ο ρυθμός είναι σε καλά χέρια! Εάν είστε τραγουδοποιός, συγκρότημα ή παραγωγός που χρειάζεστε έναν επαγγελματία drummer είτε για να παίξετε τα κομμάτια σας live είτε για να ηχογραφήσετε τύμπανα επαγγελματικού επιπέδου σε προσιτές τιμές, τότε μόλις βρήκατε ακριβώς αυτό που χρειάζεστε.

Drummer αλλά και ως side sound engineer

Επί 12 χρόνια ο Δημήτρης Ταμήλιας είχε το δικό του studio ηχογράφησης, μίξης και μουσικής παραγωγής, σε έναν ατμοσφαιρικό και άνετο χώρο με θέα τη λίμνη της Καστοριάς. Εκεί αναλάμβανε ως drummer αλλά και ως side sound engineer να ντύσει” με τύμπανα, να τελειοποιήσει και να μιξάρει κάθε μουσική ιδέα και, χάρη στην πολύχρονη εμπειρία του, να την αναδείξει ή ακόμα και να αποκαλύψει στοιχεία της παραγωγής που δύσκολα γίνονται αντιληπτά από αφτιά χωρίς πείρα.

STUDIO SESSION DRlJMS

Οι σπουδές, η πολυδιάστατη εμπειρία και κυρίως το πάθος για τον ρυθμό και τη μουσική, καθιστούν τον Δημήτρη ιδανική λύση για όποιον καλλιτέχνη ή συγκρότημα αναζητάει την “ρυθμική ραχοκοκαλιά” του έργου του. Η ηχογράφηση γίνεται με σετ τυμπάνων Gretsch Custom l-USA και με τη χρήση μελετημένων μικροφώνων, καθώς και με ευρεία γκάμα φυσικών αλλά και ψηφιακών κρουστών.

ΗΧΟΓΡΑΦΗΣΗ

Η χρήση μικροφώνων και ηχείων monitor τελευταίας τεχνολογίας εξασφαλίζει ότι η ποιότητα εγγραφής θα ικανοποιήσει και τον πλέον απαιτητικό μουσικό ή παραγωγό, είτε πρόκειται για demo είτε για διαφημιστικό spot είτε για την παραγωγή ενός πλήρους μουσικού έργου, έτοιμου προς τελική επεξεργασία.

ΕΠΕΞΕΡΓΑΣΙΑ

Ακόμα και οι σπουδαιότεροι μουσικοί δεν είναι αλάνθαστοι και σπάνια ένα κομμάτι πληροί όλες τις μουσικές και αισθητικές προδιαγραφές κατά την ηχογράφηση. οι γνώσεις καλού editing αποτελούν βασικό όλο εναντίον αυτών των λαθών. Παράλληλα ο Δημήτρης έχει τη γνώση της ισοβαρούς μίξης των συχνοτήτων μέσα στο κομμάτι, ενώ μπορεί να προσφέρει κι ένα πρώτου σταδίου mastering, που κάποιες φορές είναι και… τελικό! Dimitris Tamilias

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΑ SPOT

Το studio του Δημήτρη μπορεί να φιλοξενήσει τη δημιουργία ραδιοφωνικού spot, από την σύλληψη της Ιδέας μέχρι και την εκτέλεσή της, με τη συμμετοχή και επίβλεψη ειδικού συνεργάτη με πολυετή εμπειρία στο χώρο της διαφήμισης.

Tamilias Sticks
Tamilias Sticks

BONUS: Dimitris Tamilias ΣΥΜΒΟΥΛΕΣ

Από την έμπνευση μέχρι την τελική εκτέλεση έχει συμβεί σε όλους το αποτέλεσμα να μην είναι το αναμενόμενο. Αυτό που χρειάζεται είναι μια αντικειμενική ματιά από κάποιον που διαθέτει την εμπειρία της δημιουργίας αλλά και της εκτέλεσης, όχι μόνο στην ηχογράφηση και στη μίξη, αλλά και με δημιουργικές προτάσεις και εφαρμογές για προσθήκες, πάντα όπως εσείς το επιθυμείτε! Dimitris Tamilias