Brushes Flix Σκουπάκια για ντράμερ

Brushes Flix σκουπάκια από πλαστικές ίνες για ντραμς, ιδανικά για παίξιμο με χαμηλή ένταση. Το ρυθμιζόμενο μήκος επιτρέπει στον παίκτη να αλλάξει τη σκληρότητα τους, υποστηρίζοντας έτσι διαφορετικά είδη παιξίματος και ήχους. Υψηλής ποιότητας ίνες.

Κλασικό σκουπάκι

Η πιο πρόσφατη προσθήκη μας στη σειρά Flix που έχει σχεδιαστεί για να ανταποκρίνεται και ακόμη και να ξεπερνά τις ιδιότητες της καλύτερης συρμάτινης βούρτσας. Ειδικά επιλεγμένες λεπτές, εύκαμπτες και ανθεκτικές ίνες, απόσυρση push-pull και καλυμμένες πολύ μακριές λαβές έχουν δημιουργήσει ένα εξαιρετικά ισορροπημένο «παραδοσιακό» σκουπάκι στυλ ένα πραγματικό «κλασικό» και ήδη αγαπημένο από πολλούς διάσημους δασκάλους τυμπάνων.

Brushes Flix
Brushes Flix

CLASSIC BRUSH FLIX με όλο το δυναμικό εύρος, την αίσθηση και την ισορροπία της καλύτερης συρμάτινης βούρτσας με το πρόσθετο πλεονέκτημα των ανθεκτικών πλαστικών ινών

Σκουπάκια κατάλληλα για JAZZ

Jazz Brushes Flix Εξαιρετικά ανθεκτικές ίνες, εξαιρετική ισορροπία, ελαφριά γρήγορη απόκριση και εκπληκτική καθαρότητα κυμβάλων, συνδυάζονται για να ικανοποιήσουν όλο το φάσμα της τεχνικής έκφρασης.

Το JAZZ BRUSH FLIX από το Ηνωμένο Βασίλειο Εξαιρετική ισορροπία, ελαφριά με γρήγορη δράση και ανθεκτικές ίνες συνδυάζονται για να ικανοποιήσουν το πλήρες φάσμα τεχνικών εκφράσεων της ΤΖΑΖ.


Brushes Flix Rock

Παρόμοιο σε ισορροπία και δυναμική ευκολία με το σκουπάκι Jazz, αλλά με 60% περισσότερες ίνες που παράγουν περισσότερη δύναμη με γροθιά και με μεγαλύτερο βάρος.

BRUSH ROCK με παχύτερες ανθεκτικές ίνες και μεγαλύτερο βάρος από τις περισσότερες άλλες βούρτσες. Κυριολεκτικά οι βούρτσες βράχου δημιουργούν μοναδικά, υψηλά επίπεδα όγκου σε ντραμς σετ κιτ και κρουστά όργανα σε καταστάσεις όπου άλλες βούρτσες θα πνιγούν. Εξαιρετικό δυναμικό εύρος και παρουσία στα πιάτα και κύμβαλα.

Καλύπτοντας όλο το μουσικό φάσμα

Οι βούρτσες FLIX έχουν εξαιρετική «αίσθηση» και ισορροπία και χρησιμοποιούν μια σειρά ινών ειδικά επιλεγμένων από διάφορα υλικά για το βάρος, την ευελιξία και την αντοχή τους. Το FLIX δεν πρέπει να συγχέεται με τις φθηνές ίνες, τις εισαγωγές από την Άπω Ανατολή. Flix Products Βούρτσες Μπαγκέτες και Καλαμωτές FLIX Sticks από τη Σκωτία.

Καλύπτοντας όλο το μουσικό φάσμα από Jazz, Pop, Country, Latin και Ethnic μέχρι Heavy Rock, οι FLIX Products αποτελούν την πρώτη επιλογή πολλών studio drummers που επιδιώκουν να προσθέσουν μια σημαντική νέα διάσταση στο παίξιμό τους.

flix set1
Flix Products Drumsticks Brushes Tips Rods

Στο εργαστήριο της FLIX, κατασκευάζουμε μια υπέροχη γκάμα από πλαστικές ίνες καλαμωτές μπαγκέτες και βούρτσες τυμπάνων, το καθένα προσεκτικά σχεδιασμένο για να παράγει το δικό του μοναδικό συνδυασμό ήχου, ισορροπίας και δυναμικού αποτελέσματος!